Počinje ZIMSKO 2022. !

Nakon gotovo dvije godine, u nedjelju 06.02.2022., počinje treće po redu čakovečko Zimsko prvenstvo u košarci. Sve utakmice održavaju se u legendarnoj dvorani Ekonomske i Trgovačke škole.

Ove godine prijavljeno je 8 ekipa iz dvije županije! Utakmice se odigravaju svake nedjelje s početkom u 8.15 sati, te se odigravaju 4 utakmice po kolu. Prvenstvo otvaraju Park´s – Stoperi Fiškal s početkom u 8:15 sati. Nakon toga slijedi tekma AGM Basket – Basket Case (9:30), PPČ – Pozoji (10:45) dok prvo kolo zatvaraju Hespo Medin Škrinja – Agrow Basket (12:00). Evo i raspored cijelog prvenstva:

Ekipe prvenstva 2022.

Treće prvenstvo odigrati će 8 ekipa iz dvije županije. Ekipe su: Stoperi Fiškal, AGM BASKET, PPČ, POZOJI, Basket Case, PARK´S, Hespo – Medina Škrinja i AGROW BASKET, a mi ćemo krenuti s predstavljanjem najstarijih.

STOPERI FIŠKAL
I treću godinu zaredom nastupit će Stoperi Fiškal, ekipa koja u nogama ima milijune kilometara, tisuće utakmica i nemjerljivo ogromno sportsko srce.

AGM BASKET
Druga ekipa koju ćemo predstaviti je AGM BASKET. Ekipa koja se zadnje prvenstvo šuljala pri dnu tablice ali je uvijek bila neugodna te spremna iznenaditi i one najjače, naročito kada su u punom sastavu. Momcima će ovo biti treće prvenstvo.

PPČ
Možda i najneiskusnija ekipa, PPČ je ekipica koja se penje na tablici svake godine. Prve godine bili su peti, prošle četvrti. Je li vrijeme za medalju? Uz nove dvije ekipe konkurencija je samo jača, a kako će to “žutići” odraditi, ostaje na njima.

POZOJI
Ekipa cvjetića se pretvorila u ekipu zmajeva. Prošlogodišnje Katruže ove godine nastupaju pod nazivom Pozoji. Prošle godine uključili su se u Zimsko, osvojili broncu, no ne žele tu stati! Mlada ekipa, upotpunjena iskusnim pojedincima, mogu stati na žulj svakome.

BASKET CASE
Ekipa Basket Case treći puta nastupa na našem Zimskom, sad već iskusnija sa dvije srebrne medalje, ove godine napada zlato. Nema košarkaša u Međimurju koji ne zna pucačku sposobnost ovih momaka. Zelene haubice prijete i ove godine!

PARK᾽S
Dvostruki prvaci ne misle ispustiti titulu ni ove godine. Skupina momaka kojima najbolje godine na Zimskom tek slijede iako imaju konkurenciju jaču no ikad! Radujemo se vidjeti ih i ove godine pod koševima ETŠ-a!

HESPO – Medina Škrinja
Nova ekipa od ove godine te ujedno i prva sa “sjedištem” van naše županije, skupina je iskusnih rutinera koji su godinama skupljali iskustva po raznim ekipama. Definitivno još jedni kandidati za medalju!

AGROW BASKET
I posljednja, osma ekipa koju predstavljamo je Agrow Basket! Još jedna respektabilna ekipa koju čini većina igrača iz Nedelišća, također možemo svrstati u kandidate za medalju.

Nestrpljivo čekamo početak prvenstva!