POČINJE Zimsko prvenstvo Čakovec 2023.!

RASPORED I EKIPE

| RASPORED |

🏀 Uz ovogodišnji raspored utakmica, predstavljamo i “11. ekipu” tj. generalnog sponzora prvenstva – Burger Weekend Čakovec. Zimsko počinje u nedjelju 22.01.2023. – a traje do 01.04.2023. (subota) u dvorani Ekonomske i Trgovačke škole Čakovec.

🍔 #BurgerWeekendČakovec je događaj koji okuplja vrhunske street food brandove u samom centru grada! Prošle, 2022. godine, sudjelovalo je 5 kućica – gosti iz Srbije Bistro Funk by Le Gele, Burger Place by Mate Janković i tri lokalna izlagača – Mamas & Tapas, Laganini bar Čakovec te The Garden Kitchen by Marko Palfi. Pod okriljem Turistička Zajednica Grada Čakovca i palicom chefa Marka Palfija, u svibnju ove godine također očekujemo odlične burgere, vrhunski popratni i glazbeni program na Trgu Republike 🤘

U 2023. krećemo s dvije nove ekipe koje su ujedno i prvi internacionalni gosti – 2 ekipe okupljene oko radnika iz Filipa zaposlenih po raznim međimurskim poduzećima. Pa krenimo s predstavljanjem ekipa.

𝗔𝗚𝗥𝗢𝗪 𝗕𝗔𝗦𝗞𝗘𝗧

Prvi koje predstavljamo, kako je i red, su prošlogodišnji prvaci! Došli, vidjeli, uzeli. To je kratak opis ekipe sačinjene od NedeliŠČanskih haklera, koja je u prvom nastupu osvojila ovogodišnje (2022.) zimsko. Sigurni smo da su željni “back to back” naslov, zato ćemo ih i ove godine smatrati favoritima.

AGROW BASKET

PPČ

Predstavljamo i druge finaliste Zimskog 2022! Najžutiji dresovi na svijetu se probijaju svake godine sve više, a ove im je godine sigurno želja ponoviti ulazak u finale. Od najsimpatičnije ekipe prvog izdanja zimskog do osvajača 2023.? Zašto ne…

PPČ

PILIPINAS 🇵🇭

S razlogom smo napisali da je Zimsko postalo pravo međunarodno prvenstvo. Ekipa koju sljedeću predstavljamo dolazi nam iz dalekih Filipina. Kako je tamo košarka „sport broj 1“, nekako imamo osjećaj da će njihove utakmice biti prava poslastica za sve gledatelje, a vjerujte nam na riječ, trebat ćete se jako potruditi ako želite nadglasati njihove navijače! Dečki, Maligayang pagdating!

PILIPINAS

CFBL 🇵🇭

Imamo još jednu ekipu s dalekih Filipina. Sigurno se možemo nadati lijepim potezima momaka iz toplijih krajeva. Brzina i preciznost glavni su aduti ove ekipe, a podrška s tribina im je samo dodatni vjetar u leđa! Maligayang pagdating!

CFBL

Park´s

Peta ekipa koju predstavljamo je i ona najtrofejnija – Park´s. Ekipa koja je 2019. i 2020. osvojila back-to-back naslov, 2022. godinu okrunila je brončanom medaljom. Tri nastupa na zimskom, tri medalje činjenica je da su definitivno kandidati za odličja i u nadolazećem prvenstvu 2023. godine!

Park´s

Basket Case

Basket Case su do sad pokazali da su konstantna ekipa u TOP 4, pa smo uvjereni da su im apetiti veliki i ove godine. Vjerojatno i najopasnija šuterska ekipa na prvenstvu, skupina je haklerskih rutinera koji se ne predaju lako.

Basket Case

HESPO MEDINA ŠKRINJA

HMŠ ove godine nastupiti će drugi puta na prvenstvu. Inače skupina košarkaških rutinera čiju bazu pretežito čine igrači iz Varaždina i Petrijanca, ove godine fokusirana je samo na #zimsko prvenstvo stoga i od njih očekujemo borbu za FINAL 4 !

HESPO MEDINA ŠKRINJA

POZOJI

Pozoji ilitiga Katruže, tj. ipak Pozoji neugodna je mlada ekipa koja svakog može pobijediti. Tek nakon što su se uključili u prvenstvo 2020. osvojili su broncu, no svake godine ciljaju visoko! Ostaje nam još dva tjedna pa krećemo.

POZOJI

AGM BASKET

Deveta ekipa koju ćemo predstaviti je AGM BASKET. Iako zadnja tri prvenstva nisu rezultatski briljirali, po imenima i s ovogodišnjim pojačanjima kandidati su za iznenađenje prvenstva. Ostaje na njima da opravdaju tu ulogu.

AGM BASKET

STOPERI FIŠKAL

Kultura je da stariji imaju prednost, no mi smo ostavili šećer za kraj! Ekipa koju ne treba posebno predstavljati jer svi košarkaški znalci znaju ko su oni. Najiskusniji definitivno, no njihov trud, činjenica da su i dalje na okupu te njihova okretnost i pokretnost zaslužuju naklon! Stoga smo sretni što su i četvrto prvenstvo sa nama 👏

STOPERI FIŠKAL