ZIMSKO 2021. – Prijavljeno 8 ekipa!

Zatvorene su prijave za ovogodišnje #zimskoprvenstvo! Ove godine prvenstvo je bogatije za dvije ekipe, pa ćemo redom predstaviti svih 8 ekipa. Isto tako, valja napomenuti da smo ove bogatiji za jednu ekipu iz Varaždinske županije. Ekipe koje će nastupiti na trećem po redu Zimskom prvenstvu su: Stoperi Fiškal, AGM BASKET, PPČ, POZOJI, Basket Case, PARK´S, Hespo – Medina Škrinja i AGROW BASKET.

STOPERI FIŠKAL
Krećemo s najiskusnijim ekipom. I treću godinu zaredom nastupit će Stoperi Fiškal, ekipa koja u nogama ima milijune kilometara, tisuće utakmica, stotine tisuća ispucanih šuteva i nemjerljivo ogromno sportsko srce.

AGM BASKET
Druga ekipa koju ćemo predstaviti je AGM BASKET. Ekipa koja se zadnje prvenstvo šuljala pri dnu tablice ali je uvijek bila neugodna te spremna iznenaditi i one najjače, naročito kada su u punom sastavu. Momcima će ovo biti treće prvenstvo.

PPČ
Možda i najneiskusnija ekipa, PPČ je ekipica koja se penje na tablici svake godine. Prve godine bili su peti, prošle četvrti. Je li vrijeme za medalju? Uz nove dvije ekipe konkurencija je samo jača, a kako će to “žutići” odraditi, ostaje na njima.

POZOJI
Ekipa cvjetića se pretvorila u ekipu zmajeva. Prošlogodišnje Katruže ove godine nastupaju pod nazivom Pozoji. Prošle godine uključili su se u Zimsko, osvojili broncu, no ne žele tu stati! Mlada ekipa, upotpunjena iskusnim pojedincima, mogu stati na žulj svakome.

BASKET CASE
Ekipa Basket Case treći puta nastupa na našem Zimskom, sad već iskusnija sa dvije srebrne medalje, ove godine napada zlato. Nema košarkaša u Međimurju koji ne zna pucačku sposobnost ovih momaka. Zelene haubice prijete i ove godine!

PARK᾽S
Dvostruki prvaci ne misle ispustiti titulu ni ove godine. Skupina momaka kojima najbolje godine na Zimskom tek slijede iako imaju konkurenciju jaču no ikad! Radujemo se vidjeti ih i ove godine pod koševima ETŠ-a!

HESPO – Medina Škrinja
Nova ekipa od ove godine te ujedno i prva sa “sjedištem” van naše županije, skupina je iskusnih rutinera koji su godinama skupljali iskustva po raznim ekipama. Definitivno još jedni kandidati za medalju!

AGROW BASKET
I posljednja, osma ekipa koju predstavljamo je Agrow Basket! Još jedna respektabilna ekipa koju čini većina igrača iz Nedelišća, također možemo svrstati u kandidate za medalju. Nestrpljivo čekamo odluke stožera i početak prvenstva koji je za sada odgođeni za 07.03.2021.!