FINALNI dan Zimskog prvenstva 2022.!

Stigli smo do zadnje kola ovogodišnjeg zimskog prvenstva! Nakon dvije godine stanke, ove godine ugostili smo osam ekipa i svjedočili odličnim utakmicama, nevjerojatnim preokretima, ali i nekim tenzijama, što ćemo pripisati izrazitoj želji za pobjedom 🙂

Najprije ćemo najaviti zadnje kolo koje se igra u SUBOTU 02.04.2022., nakon čega slijedi proglašenje najboljih u META baru (19:00 sati) i koncert Brain Holidaysa. Tokom utakmica za medalje i prije koncerta očekuje nas nastup finalista ovogodišnjeg Supertalenta, cura iz Plesnog Studija Korak!

12:00 utakmica za 7. mjesto: AGM BasketStoperi Fiškal
13:30 utakmica za 5. mjesto: Hespo Medina Škrinja
Pozoji
15:00 utakmica za 3. mjesto: Park′s
Basket Case
16:30 FINALE: Agrow Basket – PPČ

Predzadnje kolo (27.03.) bilo je kolo razigravanja i polufinala pa krenimo redom:

🏀 U prvoj tekmi odmah na početku se vidjelo da je Hespo ušao ozbiljnije nego vikend prije. Stoperi se nisu dali i držali su priključak no ozljeda Vugija spriječila ih je u novoj pobjedi. Tako će za plasman Stoperi igrati za 7. mjesto dok će Hespo u borbu za 5. mjesto.


🏀 U drugoj utakmici razigravanja Pozoji su 2 sekunde prije kraja riješili tekmu tricom Luke Momčilovića sa desetak metara. Agm nedostatkom Glumca nije mogao do svoje druge pobjede nad Pozojima. Agm će utakmicom protiv Stopera tražiti 7. mjesto, a Pozoji idu na Hespo u dvoboju za 5. mjesto.


🏀 Utakmica dana odigrala se u prvom polufinalu! Gledatelji su bili oduševljeni igrom obje ekipe, a “sretniji” su na kraju bili igrači PPČa koji su nakon produžetka došli do pobjede i plasmana u prvo njihovo FINALE. Park′s će u razigravanje za broncu. Moramo reći da je utakmica bila na razini nekih viših liga pa je bio užitak gledati ove dvije ekipe u nadmetanju.


🏀 U drugom polufinalu sve je bilo gotovo u trećoj četvrtini kad je Agrow uspio napraviti čak 20 razlike protiv Basket Casea. Agrow će u svojem debitantskom nastupu na Zimskom igrati u finalu protiv PPČa, a prošlogodišnji finale gledat ćemo u borbi za broncu!

Vidimo se na tribinama ETŠ-a i u META baru!